Gastenboek

Alessandra Agostini
10-06-23 13:43:03
Wonderful country house, spacious, comfortable, fully equipped for any needs and surrounded by green. This is the best place to enjoy a relaxing holiday. This is definitely the place to add to your travels list!
lucia bal
10-06-23 13:16:53
Hier een weekend verbleven begin juni.Rust Ruimte en luxe komen bij elkaar. Rust het is hier nog echt rustig op de vogels na Ruimte de villa is ruim en is ruim opgezet Luxe de woning is van alle gemakken voorzien . Dat alles in een schitterende omgeving is zeer zeker de moeite waard.Wij komen graag nog eens terug
I.L Vos
08-06-23 22:01:23
Heerlijk weekje kunnen ontspannen in dit prachtige huis. Wat met veel sfeer en ruimte is ingericht. Met een heerlijke tuin en een fijn zitje aan het water hebben we heerlijk kunnen genieten van de rust en de geluiden van de vogels en de Kikkers. Het huis is van alle luxe voorzien Er zit een heerlijk bad in! Waarvan uitje ook nog tv kan kijken beter Kun je het niet hebben!! Ook is er een heerlijke regendouche. De bedden liggen comfortabel en fijn dat je je eigen dekbed hebt. Wij hebben ook heerlijk kunnen genieten van de mooie natuur in de omgeving er zijn ook veel goede en lekkere restaurantjes in de buurt. Ben dik tevreden en echt een aanrader! Ga hier met veel plezier nog een keer naar terug.
Brian B
08-06-23 21:41:33
Een week lang zijn wij heerlijk op deze plek verbleven. Het huisje heeft alles wat je nodig heeft.

Mijn vrouw heeft zich prima vermaakt met het luxe bad (Waar je trouwens ook tv in kan kijken).

Zelf druk bezig geweest met wezen vissen bij het vlonder. Wat een fantastische stekkie is.

Heerlijk zijn wij tot rust gekomen!
Tonen: 5  10